q58gJpk4f7UX4p

Kreu I LSI-së nuk është kursyer në kritikat drejtuar kryeministrit Rama dhe liderit të opozitës Basha, pas marrëveshjes së këtyre të dyve për t’i dhënë fund krizës politike.
Source: New feed