q58gJpk4f7UX4p

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa-Remi, vazhdimisht ka qenë ithtar i një koalicioni në mes PDK’së dhe LDK’së. Madje, ai edhe në vitin 2014, shumë kohë para se të arrihej koalicioni në mes këtyre dy partive, kishte deklaruar se këto dy parti do të qeverisin së bashku me vendin.
Source: New feed