Koha.net – 14:15 07/12
Anëtari i Kryesisë së BeH, Bakir Izetbegoviq, deklaroi se ai e Dragan Çoviq, kryesues i Kryesisë së BeH-së, kemi qëndrime të ndryshme ndaj çështjes së njohjes së Kosovës dhe të mos i deklarojë si …

Lajmi.net: “Izetbegoviq e ka të qartë dëshirën për të pranuar Kosovën”

Gazeta Express: Përplasja për Kosovën në Beograd. Çfarë thanë Izetbegoviqi, Vuçiqi dhe Çoviqi

Alb Portali: Përplasja për Kosovën në Beograd. Çfarë thanë Izetbegovic, Vuçiq dhe Çoviç

20 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed