q58gJpk4f7UX4p

Vangjel Dule, kryetar i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, që përfaqëson pakicën greke në Shqipëri, tha sot se duhet të ketë një dialog më intensiv mes Greqisë dhe Shqipërisë për një nivel shumë më të lartë marrëdhniesh mes dy vendeve.
Source: New feed